لینک های ویژه!
پیشنهاد می کنیم صفحات زیر را مشاهده نمایید:

کسب درآمد از فروش فایل
پروژه معماری
انجمن مهندسی معماری
آموزش تری دی مکس
پاورپوینت معماری
خرید بک لینک قوی
معرفی سایت های برتر
دانلود تحقیق
مصالح ساختمانی
مجله تفریحی
دانلود پروژه عمران
دانلود پروژه معماری
خرید رپورتاژ آگهی
نیشابور
مجله تفریحی و سرگرمی
خرید رپورتاژ آگهی ارزان
فروش فایل
دانلود پلان
دانلود مقاله و پروژه
خدمات ساختمانی
خرید بک لینک
کسب درآمد
آموزش 3d max
لوازم و تجهیزات ساختمانی
خدمات تاسیساتی ساختمان
آموزش کسب درآمد از اینترنت

تاریخ : چهارشنبه 25 آبان 1390
بازدید : 991
نویسنده : ghafoori

یه سلام عاشقونه با یه بغض بی بهونه مینویسم تا بدونی یادتو تودل میمونه

دوستی تکرار دوستت دارم نیست ؛ فهمیدن ناگفته های کسی است که دوستش میداری

برای نبودنت گلایه نمیکنم چون تا نبودنت نباشه لذت بودنت احساس نمیشه

دم هرچی رفیقه گرم کمرهرچی نارفیقه خم روی هرچی بی مرامه کم برای دشمنانت آرزوی زلزله بم زیرچشم دشمنانت همیشه نم ان شاءالله که نبینی غم

بوووووووووووووووووووووس اینم یه مسیج پر بوس واسه شیرین ترین دوست

 من گلم تو گلزار من ساحلم تو دریا من شاخه ام تو ریشه دوست دارم همیشه

میخواستم تو قلبت خونه کنم , دیدم زمینش گرونه. ما که فقیریم توش چادر میزنیم

مرا هر جور که خواهی دربدر کن جفایت را از این هم بیشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم ولی آتش نشانی را خبر کن!

 ببخشید مزاحم شدم , مهرتون تو دلم جا مونده بود گفتم دنبالش نگردی

 تورا به خاطر میاورم ... بی هیچ بهانه ... شاید دوست داشتن همین باشد ... بی بهانه به خاطر آوردن

 زمستون بهونست , برف از آسمون خسته میشه پاییز بهونست , برگ از درخت خسته میشه Sms بهونست , دلم برات تنگ میشه

 ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند , چه تلخ است قصه عادت

 مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است...... من که به معجزه عشق ایمان دارم..... میکشم آخرین دانه کبریتم را در باد..... هرچه بادا باد......

 از شمع 3چیز آموختم : 1_ایستاده بمیرم . 2_ بی صدا بمیرم. 3_ به پای دوست بمیرم

شکوفه وجود من پر از ترانه های توست بیا که لحظه های من نثار هر نگاه توست

گاهی یادی نگاهی آهی پیامی کوفتی زهرماری لنگه کفشی بفرست دلمون گرفت

ببخشید از سردخونه مزاحمتون میشم, اینجا یه قلب یخ زده منتظر محبت گرم شماست

 ساعت چیست؟ اختراع غریبی که مدام جای خالی ات را به رخ دلتنگی هایم میکشد

 وقتی داری واسه به دست اوردن کسی میدوی آروم بدو چون شاید یکی هم واسه به دست اوردن تو میدوه

 هزار گل تقدیم به آیینه شکسته ای که هزار بار لبخند تورا تکرار میکند

آرام بخوان چون آهسته نوشتم، از دل بخوان چون با دل نوشتم " DOOSET DARAM "

ای معنای انتظار یک لحظه بایست دیوانه شدن به خاطرت کافی نیست؟ یک لحظه بایست و یک جمله بگو تکلیف دلی که عاشقش کردی چیست؟

اگه مثل گنجیشک رو قلبم بشینی قول مبدم قلبمو از تپیدن نگه دارم تا نپری


تاریخ : چهارشنبه 04 آبان 1390
بازدید : 1277
نویسنده : ghafoori

تاریخ : چهارشنبه 04 آبان 1390
بازدید : 1028
نویسنده : ghafoori

تاریخ : سه‌شنبه 03 آبان 1390
بازدید : 1025
نویسنده : ghafoori

تاریخ : سه‌شنبه 03 آبان 1390
بازدید : 1030
نویسنده : ghafoori

تاریخ : سه‌شنبه 03 آبان 1390
بازدید : 1056
نویسنده : ghafoori

تاریخ : شنبه 30 مهر 1390
بازدید : 968
نویسنده : ghafoori

تاریخ : جمعه 29 مهر 1390
بازدید : 1313
نویسنده : ghafoori

تاریخ : پنج‌شنبه 28 مهر 1390
بازدید : 1050
نویسنده : ghafoori

تاریخ : پنج‌شنبه 28 مهر 1390
بازدید : 1568
نویسنده : ghafoori
مسأله خوردگی فولاد در بتن از معضلات عمده کشورهای مختلف جهان است. این مسأله حتی در کشورهای پیشرفته همچون آمریکا، کانادا، ژاپن و بعضی کشورهای اروپایی هزینه های زیادی را برای تعمیر آنها به دنبال داشته است. به عنوان مثال درگزارش های بررسی پل ها در امریکا حدود 140،000 پل مسأله داشته اند. این مسأله در کشورهای در حال توسعه و در کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار شدیدتر بوده و سازه های بتنی زیادی در زمانی نه چندان طولانی دچار خوردگی و خرابی گشته اند. بررسی ها در این مناطق نشان می دهد که اگر مصالح مناسب انتخاب گردد، بتن با مشخصات فنی ویژه این مناطق طرح گردد، در اجرای بتن از افراد کاردان استفاده شود و سرانجام اگر عمل آوری کافی ومناسب اعمال شود، بسیاری از مسائل بتن بر طرف خواهد گشت. به هرحال برای پیشگیری در سال های اخیر روش ها و موادی توصیه و به کار گرفته شده است که تا حدی جوابگوی مسأله بوده است.

استفاده از آرماتورهای ضدزنگ و نیز آرماتورهای با الیاف پلاستیكی frp یكی از این روش ها است که به علت گرانی آن هنوز کاملا توسعه نیافته است. به علاوه عملکرد دراز مدت این مواد باید پس از تحقیقات روشن گردد.

 

از روش های دیگر کاربرد حفاظت کاتدیک در بتن می باشد با استفاده از جریان معکوس با آند قربانی شونده می توان محافظت خوبی برای آرماتورها ایجاد نمود. این روش نیاز به مراقبت دائم دارد و نسبتا پرخرج است ولی روش مطمئنی می باشد.

 

برای محافظت آمارتور در مقابل خوردگی، چند سالی است که از آرماتور با پوشش اپوکسی استفاده می شود. تاریخچه مصرف این آرماتورها بویژه در محیط های خورنده نشان می دهد که در بعضی موارد این روش موفق و در پاره ای نا موفق بوده است. به هرحال اگر پوشش سالم بکار گرفته شود با این روش می توان حدود 10 تا 15 سال خوردگی را عقب انداخت.

 

استفاده از ممانعت کننده ها و بازدارنده های خوردگی بتن نیز به دو دهه اخیر برمی گردد. مصرف بعضی از این مواد همچون نیترات کلسیم و نیترات سدیم جنبه تجارتی یافته است. به هر حال عملکرد این مواد در تاخیر انداختن خوردگی در تحقیقات آزمایشگاهی و نیز در محیط های واقعی مناسب بوده است. بازدارنده های دیگری از نوع آندی و کاتدی مورد آزمایش قرار گرفته اند ولی دلیل گرانی زیاد هنوز کاربرد صنعتی پیدا نکرده اند.

 

برای محافظت بیشتر آرماتور و کم کردن نفوذپذیری پوشش های مختلف سطحی نیز روی بتن آزمایش و به کار گرفته شده است. این پوشش ها که اغلب پایه سیمانی و یا رزینی دارند با دقت روی سطح بتن اعمال می گردند. عملکرد دوام این پوشش به شرایط محیطی وابسته بوده و در بعضی محیط ها عمر کوتاهی داشته و نیاز به تجدید پوشش بوده است. روی هم رفته پوشش های با پایه سیمانی هم ارزانتر بوده و هم به علت سازگاری با بتن پایه پیوستگی و دوام بهتری در محیط های خورنده و گرم نشان می دهند.

 

با پیشرفت روزافزون انقلاب تکنولوژیک به ویژه در تولید بتن های خاص برای مناطق و شرایط خاص می توان از این بتن ها در ساخت وسازهای آینده استفاده نمود. دانش استفاده صحیح از مصالح، اجرای مناسب و عمل آوری کافی می تواند به دوام بتن ها در مناطق خاص بیفزاید. تحقیفات گسترده و دامنه داری برای بررسی دوام بتن های خاص در شرایط ویژه و در دراز مدت بایستی برنامه ریزی و به صورت جهانی به اجرا گذاشته شود.

منبع: ایران سازه - iransaze.ir

به نقل از khakzad.com" 


RSS

Powered By
loxblog.Com
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران